Descoperă Terapia Neurofeedback Plus:

Procesul medical unic în Europa care tratează definitiv o gamă largă de afecțiuni și condiții medicale

Identifică, previno și tratează folosind un plan terapeutic noninvaziv, adaptat pentru unicitatea creierului tău.

Ce afecțiuni se pot trata cu Neurofeedback Plus?

Afecțiuni neuropsihice

Depresie

✅ Anxietate și atacuri de panică

✅ Dependențe

✅ Autism

✅ ADHD

✅ Neuropatii

✅ Fobii

✅ Tulburări de personalitate

✅ Tulburări hormonale

✅ Tulburări alimentare

✅ Lyme

✅ Vertij

✅ Tinitus

✅ Fibromialgie

✅ Migrene și cefalee

✅ Gânduri obsesive

✅ Dureri cronice

✅ Tourette / ticuri verbale, motorii

✅ Sciatică

Boli degenerative

Alzheimer

✅ Parkinson

✅ Scleroză multiplă

✅ Boli autoimune

Oncologie (pre și post operator)

Recuperare AVC

Terapia care tratează afecțiunea personalizat

Direct de la rădăcină

Știai că creierul tău deține abilitatea de a se schimba? Această proprietate se numește neuroplasticitate. 

Practic creierul tău își schimbă structurile neuronale, în funcție de stimulii și situațiile la care este expus. Pe baza acestui principiu se bazează întreg domeniul Neurofeedback-ului. 

Peste 60 de ani de cercetări au dovedit faptul că, lucrând țintit la nivelul creierului în ariile în care frecvențele nu se află în parametri optimi, putem preveni, ameliora și trata afecțiuni la care nici nu există tratament în momentul de față. 

De la anxietate, depresie, autism, dependențe, până la Alzheimer, Parkinson și recuperare AVC.

De exemplu, astronauții de la NASA au folosit terapia Neurofeedback Plus pentru a reduce anxietatea și stresul acestora în momentul în care se pregăteau pentru o plecare în spațiu.

terapie neurofeedback in romania

(sursa: „Putting on a Thinking Cap for Brain Research on the Space Station, NASA 2013″)

”Chiar funcționează terapia?”

Nu trebuie să ne crezi pe noi,
vezi ce spun pacienții noștri și studiile clinice:

Nu trebuie să ne crezi pe noi, vezi ce spun pacienții noștri și studiile clinice:

+ 5000
pacienți tratați în institutul nostru
+ 20
ani de cercetare despre Neurofeedback

Studiu de caz pacient institut

Tratarea definitivă a depresiei prin NFB+

Experiențele pacienților noștri

Ce sunt antrenamentele Neurofeedback Plus și
cum funcționează?

Terapia Neurofeedback Plus este o tehnică de intervenţie terapeutică şi de reglare cerebrală prin antrenament unică în Europa, disponibilă doar în cadrul Institutului BrainMap Neuroscience.

Această formă de terapie îmbină toate cele 3 forme de antrenament cerebral (Neurofeedback + Fotobiomodulație + Coerență-Inimă-Creier) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale. Tot din acest motiv are și cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Harta creierului, la fel ca ADN-ul, este unică

Așadar, orice metodă de tratament pe care o concepem este adaptată la cazul fiecărui pacient în parte.

Dată fiind complexitatea celor 3 tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecărui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Imaginează-ți creierul tău ca harta României

Iar județele reprezintă zone specifice din creier, numite Arii Brodmann. 

Așa cum județele sunt legate între ele prin drumuri și autostrăzi, așa și zonele creierului tău sunt interconectate prin sinapse și legături neuronale.

Problema este că aceste legături neuronale pot fi afectate de diferiți factori, ceea ce provoacă:

❌ Anxietate, atacuri de panică, depresie

❌ Tulburări de somn, alimentare sau hormonale

❌ Demențe precum Alzheimer și Parkinson

❌ Dureri cronice, sciatică și fibromialgii

❌ Migrene, cefalee etc.

Însă vestea bună este că noi putem să creăm alte legături în creierul nostru, mai puternice decât cele inițiale, care preiau și înlocuiesc funcțiile afectate din creier. 

În primul rând, Neurofeedback Plus te ajută să ameliorezi și să tratezi afecțiunile diagnosticate. 

În același timp, tot prin această terapie poți preveni afecțiunile la care ești predispus. Folosind harta creierului în timp real, BrainMap, putem descoperi ce predispoziții ai la anumite afecțiuni. Și putem interveni la timp pentru a le preveni. 

schema-ariile-broadman-institutulbrainmap.ro

Putem afla precis dacă chiar suferi de afecțiunea cu care ai fost diagnosticat

Mulți pacienți au venit la noi cu diagnostic greșit, sau fără un diagnostic precis. Iar ani de zile au urmat un tratament care nu i-a ajutat.

Prin BrainMap, putem ști exact dacă suferi de o anumită afecțiune sau nu. Totodată, o putem trata prin antrenamente Neurofeedback Plus.

Starul echipei de baschet NBA Clippers a primit diagnostic greșit de ADHD

De fapt avea anxietate în timpul meciurilor

Chris Kaman, starul echipei NBA Clippers, a fost diagnosticat greșit cu ADHD. Acesta spunea că nu se putea concentra în timpul meciurilor și a mers la doctori să-și dea seama care era problema. 

Medicii la care a fost i-au pus diagnosticul de ADHD. După ce a mers la terapia cu Neurofeedback, acesta a aflat că de fapt suferă de anxietate, care devine mai accentuată în timpul meciului. Clinica la care a fost și-a dat seama că în creierul lui Kaman era o supraactivare în anumite regiuni ale creierului, specifice anxietății. Nu avea nimic care să arate că ar suferi de ADHD. 

Chris Kaman si Neurofeedback

Kaman nu este singurul care a primit diagnostic greșit

El și multe alte persoane au fost tratate perioade lungi de timp pentru ceva ce nu aveau. Și li s-au administrat medicamente de care probabil nu aveau nevoie. De ce? Pentru că nimeni nu i-a analizat la nivel cerebral, pentru a afla cauza simptomelor lor.

Identificarea sursei reale a simptomelor cu ajutorul unui BrainMap a furnizat informațiile cheie necesare pentru a identifica tratamentele adecvate.

De ce să alegi terapia Neurofeedback Plus?

Nu provoacă dependență

Spre deosebire de terapiile medicamentoase, Neurofeedback Plus nu provoacă dependență. Poți încheia oricând ședințele, fără a suferi de efecte neplăcute la oprirea terapiei.

terapie fara dependenta
terapie cu rezultate permanente

Rezultate permanente

Rezultatele obținute în urma terapiei persistă după încheierea acesteia. În cadrul antrenamentelor creăm legături noi și solide în creier, care rămân și funcționează optim chiar și după încetarea terapiei.

Fără efecte secundare neplăcute

Poți oricând să închei terapia, fără să treci prin efecte secundare precum greață, amețeli, dureri de cap sau alte manifestări neplăcute.

terapie fara efecte secundare

Personalizată unicității creierului tău

Creierul tău este unic. La fel este și planul tău terapeutic. Pentru eficacitate și rezultate cât mai bune, planul de antrenament este personalizat ție, în funcție de ce identificăm pe harta creierului.

Tot procesul terapeutic începe cu un BrainMap

Harta Creierului Tău în Timp Real

BrainMap reprezintă varianta mai specializată și mai complexă a unei electroencefalograme (EEG) ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului.

Pe baza acesteia, putem depista zonele cerebrale ce necesită antrenament neurofeedback. Prin antrenarea zonelor afectate, putem preveni și trata afecțiuni neuropsihice și boli degenerative.

Fă primul pas
către o viață mai bună și sănatoasă

Dacă te-ai săturat să încerci metode terapeutice care nu dau rezultate și vrei să încerci terapia care te poate ajuta să câștigi a doua șansă la o viață sănătoasă… 

Atunci te așteptăm la un BrainMap la unul din centrele noastre din România.

Preț: 2000 RON

(pentru plată integrală în avans, sau 3000 RON pentru plată la locație în ziua programării)

Ai nevoie de mai multe informații despre terapie? Programează o discuție telefonică gratuită cu unul din specialiștii noștri

Cele mai frecvente întrebări

Ce este un BrainMap?

BrainMap reprezintă varianta mai specializată și mai complexă a unei electroencefalograme (EEG) ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului.

Neurofeedback Plus este o formă de terapie care îmbină toate cele 3 forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale.

Avem sedii în București, Brașov, Timișoara, Tg. Mureș, Sf. Gheorghe și Bacău.

Procedura nu este intruzivă și nu există efecte secundare adverse! Pacientul nu va simți nimic pe întreaga perioadă a ședințelor. Singurul posibil disconfort care poate interveni este aplicarea electrozilor pe scalp, deoarece aceștia sunt umeziți cu apă salină rece.

Singurul criteriu de selecție a pacienților este capacitatea de a sta nemișcați 7 minute, timp în care se colectează datele investigației BrainMap. Dacă acest criteriu este îndeplinit, pacienții sunt întâmpinați cu drag în cabinetele noastre, indiferent de vârstă.