Descoperă Secretele Creierului
Tău prin BrainMap

Cea mai complexă analiză a creierului,
acum în România

Preț: 2000 RON

(pentru plată integrală în avans, sau 3000 RON pentru plată la locație în ziua programării)

Am apărut și la:

BrainMap (qEEG) reprezintă varianta mai specializată și mai complexă a unei electroencefalograme (EEG) ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului.

Pe baza acesteia, vom depista zonele cerebrale ce necesită antrenament neurofeedback. Prin antrenarea zonelor afectate, putem trata afecțiuni neuropsihice și boli degenerative sau putem îmbunătăți performanțe intelectuale și fizice.

De ce să vii acum la un BrainMap?

Știai că creierul tău deține abilitatea de a se schimba? Această proprietate se numește neuroplasticitate. 

Practic creierul tău își schimbă structurile neuronale în funcție de stimulii și situațiile la care este expus. Iar pe baza acestui principiu se bazează întreg domeniul Neurofeedback-ului. 

Pentru rezultate cât mai precise în acest domeniu, există o analiză mai profundă a creierului, denumită BrainMap.

Brainmap

Analiza BrainMap reprezintă piesa esențială care scoate la iveală orice secret ascuns de creierul tău, deoarece îl analizează în profunzime.

Brain mappingul reușește să ofere mult mai multe informații despre locul de unde se declanșează problema sau afecțiunea unei persoane – ceva ce diagnosticarea, chestionarele și medicina tradițională nu poate oferi.

De exemplu, răspunsurile la un chestionar pot determina un diagnostic de ADHD. Dar un BrainMap arată că de fapt există un dezechilibru cauzat de conexiuni defectuoase între neuronii din zona cerebrală specifică pentru învățare.

Un diagnostic greșit, bazat doar pe simple întrebări, înseamnă că există riscul ca tratamentul recomandat, care în multe cazuri implică medicamente puternice, să fie total nepotrivit, ineficient sau poate chiar periculos.

De ce oricine ar vedea
schimbări benefice
după un BrainMap

(inclusiv tu)

Te ajută să identifici predispoziția ta la anumite afecțiuni dinainte să apară, astfel încât tu să iei măsuri din timp și să previi apariția acesteia (de exemplu Alzheimer, Parkinson, predispoziție la dependențe etc)

Indică zonele specifice ale creierului ce nu funcționează optim, care pot avea un impact asupra dispoziției, comportamentului, atenției, somnului, învățării și multe altele.

Pe baza rezultatelor, putem crea un plan personalizat de terapie în funcție de unicitatea creierului tău și problemele identificate prin brain mapping.

Ai pățit să iei medicamente prescrise de doctor, dar fără rezultate? Prin BrainMap ne dăm seama precis ce este în neregulă la nivelul creierului, ce deficit există și de ce medicamentele prescrise nu își fac efectul corespunzător.

Prin BrainMap, tu descoperi toate secretele creierului tău, de care nici tu nu erai conștient. Înțelegi mai bine comportamentul tău și cum reacționează corpul la anumiți factori.

NU se inserează nimic la nivelul craniului și NU folosim stimuli electrici

Electrozii se așează pe suprafața capului. Nu inserăm nimic înăuntrul craniului. Nu provoacă dureri sau senzații neplăcute.

Singurul disconfort posibil poate apărea la așezarea electrozilor pe cap, deoarece apa salină este rece.

Aceștia măsoară activitatea creierului, nu trimit stimuli electrici la nivelul creierului.

Metodă medicală omologată SUA și aprobată FDA

Deși această metodă de terapie este nouă în România, există studii de peste 60 de ani care dovedesc eficacitatea analizei BrainMap.

Chiar dacă există altă aparatură similară în țară, mare parte din acestea nu sunt originale sau aprobate de federații medicale.

În cazul nostru folosim aparatură medicală exclusivă, aprobată FDA și fabricată și omologată în S.U.A..

Metodă de antrenament folosită de NASA

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante.

Peste 15.000 de pacienți și-au tratat afecțiunile și și-au schimbat radical viața

Orice terapeut își dorește să fie cât mai eficient și să-și ajute pacienții să devină mai sănătoși, împliniți și mulțumiți cu viața lor. 

La institutul nostru de neuroștiință, am ajuns la concluzia că tehnologia secolului nostru ne poate ajuta să oferim aceste lucruri pacienților și să-i ajutăm să primească o a doua șansă la echilibru fizic, emoțional și spiritual. 

De aceea, am adus această tehnologie revoluționară în România. Acum ai șansa să beneficiezi și tu de efectele sale de lungă durată, ca să-ți schimbi radical calitatea vieții. 

Cum funcționează un BrainMap?

Ca să înțelegi mai bine cum descoperim și interpretăm secretele creierului tău, am pregătit un exemplu pentru tine:

În imagine, observi creierul unui bărbat de 23 de ani, pe care oamenii îl acuză în mod constant că nu ascultă. Acest lucru era frustrant pentru el, deoarece se străduia foarte mult să fie atent. 

De asemenea, nu-i plăcea să citească. Roșul din mijlocul imaginilor din harta creierului său indică faptul că avea o cantitate excesivă de unde de activitate lentă (6-9 hz). Acest exces interferează cu atenția și este un model comun pentru ADHD. 

De asemenea, este adesea asociat cu persoanele care urăsc să citească, deoarece au probleme în a fi atenți la conținut.

Imaginile următoare sunt de la 2 persoane. Harta din stânga este de la o persoană cu un istoric îndelungat de depresie.

Zonele portocalii și galbene indică un exces de activitate lentă a undelor cerebrale, tipică unei persoane cu depresie. Imaginea din dreapta ilustrează un creier normal.

Exemplele ne permit să vedem cu ușurință modul în care informațiile atât de specifice pot fi un instrument puternic, pentru a concepe un protocol de antrenament Neurofeedback Plus personalizat.

Băiatul diagnosticat cu ADHD, dar care nu avea de fapt această afecțiune

Părinții unui băiat de 11 ani au petrecut 5 ani încercând să afle ce era în neregulă cu el. 

Avea probleme la școală și cu prietenii. A fost testat de 3 ori de-a lungul anilor de către medici, iar rezultatele testelor au ieșit incerte. Așa că au ales să prescrie medicamente stimulante.

Odată ce a făcut un BrainMap, părinții au aflat că copilul lor suferea de fapt de sindrom Asperger – nu ADHD. De asemenea, s-a identificat că nu ar trebui să se folosească medicamente stimulante, în ciuda a ceea ce îi prescriseseră toți medicii.

Acest copil și multe alte persoane au fost tratate ani de zile pentru ceva ce nu aveau. Și li s-au administrat medicamente de care probabil nu aveau nevoie. De ce? Pentru că nimeni nu i-a analizat la nivel cerebral, pentru a afla cauza simptomelor lor.

Identificarea sursei reale a simptomelor cu ajutorul unui BrainMap a furnizat informațiile cheie necesare pentru a identifica tratamentele adecvate.

În ce constă
analiza BrainMap?

BrainMap (qEEG) reprezintă varianta mai specializată și mai complexă a unei electroencefalograme (EEG) ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului.

Aceasta este o metodă științifică revoluționară de procesare a datelor, care măsoară activitatea creierului şi identifică toate tipurile de tulburări patologice, neuropsihice sau dezechilibre în performanțe fizice sau intelectuale.

Pe baza analizei BrainMap, putem depista zonele cerebrale care stau la baza afecțiunilor actuale. În funcție de acestea, stabilim planul de terapie Neurofeedback Plus personalizat, bazat pe unicitatea creierului tău.

Măsurarea activității cerebrale
Colectarea și procesarea datelor
Interpretarea rezultatelor de către specialist
Primești analiza completă cu recomandări
colectare-analizare-date
rezultate
Măsurarea activității cerebrale
Colectarea și procesarea datelor​
Interpretarea rezultatelor de către specialist​
Primești analiza completă cu recomandări​

Cu alte cuvinte, BrainMap reprezintă harta creierului tău, în timp real, care dezvăluie nivelul de funcţionare al fiecărei arii Brodmann a creierului.

Care sunt etapele pe care le parcurgem în procesul terapeutic?

Fie că este vorba de ameliorarea unei afecțiuni neuropsihice, sau de îmbunătățirea unei performanțe, procesul implică următoarele etape:

1. Anamneza psihică şi emoţională

La prima întâlnire, specialiștii Neurofeedback Plus vor întocmi anamneza psihoterapeutică a pacientului. Aceasta pune bazele relației terapeutice și ne ajută să înțelegem ce l-a adus pe pacient în cabinet.

2. Ședința de BrainMap

Prin investigația BrainMap, harta activității creierului pacientului va fi înregistrată astfel: 

  • Pacientul se aşează confortabil pe un scaun
  • Pe cap i se va aşeza o cască cu 19 electrozi de argint, plasați pe fiecare centru aferent zonelor neuro-anatomice ale creierului
  • Aceşti electrozi sunt prevăzuţi cu bureţi umeziţi cu apă salină, pentru a conduce activitatea electrică a creierului către hardware. Hardware-ul o măsoară şi o transmite mai departe software-ului de pe computer, pentru a o înregistra şi prelucra.
  • Pacientul va sta nemişcat 7 minute cu ochii închişi şi apoi 7 minute cu ochii deschişi
  • În aceste minute software-ul va putea realiza înregistrarea electroencefalogramei
  • Pe perioada investigaţiei pacientul nu va simţi nimic, procedura fiind noninvazivă. Senzorii de EEG puși pe scalp doar citesc curenții emiși de creier şi nu există efecte secundare adverse.

                          3. Prelucrarea datelor pentru întocmirea raportului activităţii cerebrale

                          Acest proces poate dura câteva zile fiind unul foarte riguros. 

                          4. Interpretarea rezultatelor

                          La următoarea întâlnire, specialistul Neurofeedback Plus va interpreta raportul BrainMap și, împreună cu pacientul, va alege protocolul de antrenament Neurofeedback Plus cel mai potrivit.

                          Care sunt etapele pe care le parcurgem în procesul terapeutic?

                          Fie că este vorba de ameliorarea unei afecțiuni neuropsihice, sau de îmbunătățirea unei performanțe, procesul implică următoarele etape:

                          1. Anamneza psihică şi emoţională

                          La prima întâlnire, specialiștii Neurofeedback Plus vor întocmi anamneza psihoterapeutică a pacientului. Aceasta pune bazele relației terapeutice și ne ajută să înțelegem ce l-a adus pe pacient în cabinet.

                          2. Ședința de BrainMap

                          Prin investigația BrainMap, harta activității creierului pacientului va fi înregistrată astfel: 

                          • Pacientul se aşează confortabil pe un scaun
                          • Pe cap i se va aşeza o cască cu 19 electrozi de argint, plasați pe fiecare centru aferent zonelor neuro-anatomice ale creierului
                          • Aceşti electrozi sunt prevăzuţi cu bureţi umeziţi cu apă salină, pentru a conduce activitatea electrică a creierului către hardware. Hardware-ul o măsoară şi o transmite mai departe software-ului de pe computer, pentru a o înregistra şi prelucra.
                          • Pacientul va sta nemişcat 7 minute cu ochii închişi şi apoi 7 minute cu ochii deschişi
                          • În aceste minute software-ul va putea realiza înregistrarea electroencefalogramei
                          • Pe perioada investigaţiei pacientul nu va simţi nimic, procedura fiind noninvazivă. Senzorii de EEG puși pe scalp doar citesc curenții emiși de creier şi nu există efecte secundare adverse.

                                                  3. Prelucrarea datelor pentru întocmirea raportului activităţii cerebrale

                                                  Acest proces poate dura câteva zile fiind unul foarte riguros. 

                                                  La următoarea întâlnire, specialistul Neurofeedback Plus va interpreta raportul BrainMap. Și, împreună cu pacientul, vor alege protocolul de antrenament Neurofeedback cel mai potrivit.

                                                  4. Interpretarea rezultatelor

                                                  5. Ședințele de antrenament Neurofeedback Plus

                                                  Fiecare ședință de antrenament Neurofeedback Plus este personalizată astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui pacient.

                                                  În funcție de rezultatul obținut la BrainMap, se va lucra specific pe zonele din creier (ariile Brodmann) care au activitatea electrică în afara parametrilor de normalitate. Astfel, obiectivele pacientului vor fi atinse cu succes.

                                                  Dacă vrei să afli mai multe despre cum te pregătești tu sau copilul tău pentru analiza BrainMap, am pregătit un material gratuit în care explicăm ce ar trebui să faci înainte de programare și ce să iei în calcul:

                                                  De ce să vii la unul dintre centrele noastre pentru un BrainMap?

                                                  Orice terapeut își dorește să fie cât mai eficient și să-și ajute pacienții să devină mai sănătoși, împliniți și mulțumiți cu viața lor. 

                                                  La institutul nostru de neuroștiință, am ajuns la concluzia că tehnologia secolului nostru ne poate ajuta să oferim aceste lucruri pacienților și să-i ajutăm să primească o a doua șansă la echilibru fizic, emoțional și spiritual. 

                                                  De aceea, am adus această tehnologie revoluționară în România. Acum ai șansa să beneficiezi și tu de efectele sale de lungă durată, ca să-ți schimbi radical calitatea vieții. 

                                                  Vrei să afli mai multe detalii?

                                                  Solicită o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri. Astfel, vei afla dacă terapia se potrivește situației tale. Consultanța este lipsită de obligații, are scop informativ ca să te putem ajuta să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta fizică și psihologică.

                                                  Întrebări frecvente

                                                  Ca în cazul oricărei tehnici de medicină complementară, rezultatele nu se întâmplă instantaneu, într-o maniera magică sau forțată. Cu toate acestea, printr-un efort susținut pe perioada recomandată de terapeut, rezultatele vor fi satisfăcătoare!

                                                  Procedura nu este intruzivă și nu există efecte secundare adverse! Pacientul nu va simți nimic pe întreaga perioadă a ședințelor. Singurul posibil discomfort care poate interveni este aplicarea electrozilor pe scalp, deoarece aceștia sunt umeziți cu apă salină rece.

                                                  Singurul criteriu de selecție a pacienților este capacitatea de a sta nemișcați 7 minute, timp în care se colectează datele investigației BrainMap. Dacă acest criteriu este îndeplinit, pacienții sunt întâmpinați cu drag în cabinetele noastre, indiferent de vârstă. 

                                                  Suntem obișnuite să lucrăm cu copii agitați și nerăbdători. De aceea oferim un mediu confortabil și jucăuș. Uneori este nevoie de timp, dar, la un moment dat reușim să calmăm chiar și cel mai dificil copil, ca să putem realiza analiza BrainMap.

                                                  Atunci recomandarea și practica noastră extrem de eficientă este să-i facem copilului câteva ședințe Neurofeeback Plus inițiale de calmare.

                                                  Din cauza supraactivării la nivel cerebral, copilul ar putea avea probleme în a accepta casca cu electrozi. Însă, după ședințele de calmare, acesta va putea sta la BrainMap și noi putem lucra punctual pe ariile care nu sunt în parametri optimi.