Oferă-i copilului tău o viață împlinită și carieră de succes, folosind tehnologia neurofeedback bazată pe știința creierului

Descoperă terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa: Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului copilului tău

Image
Thumb
Vezi cum funcționează

Cum să te orientezi inteligent în carieră, atunci când sistemul de învățământ nu te susține

Știai că doar 27% din oamenii care au absolvit o facultate chiar profesează în domeniul pe care l-au studiat?

Iar asta se întâmplă din cauză că, în majoritatea cazurilor, sistemul educațional din România nu oferă posibilitatea elevilor de a-și cunoaște abilitățile înnăscute. Sau să și le îmbunătățească și să performeze în funcție de acestea.

Merg la un liceu care nu-i ajută să se dezvolte personal și profesional. Apoi ajung la facultate unde stau 4-6 ani…ca să-și dea seama că domeniul nu e pentru ei. Și încep să caute alte soluții și să se reprofileze.

Acest fenomen este din ce în ce mai întâlnit în ultima vreme, din mai multe motive:

 • Copiii nu sunt conștienți de abilitățile lor și când ajung să profeseze își dau seama că de fapt nu le place domeniul
 • Nu știau câte oportunități de carieră au la dispoziție
 • Părinții au împins copiii de la spate să aleagă un domeniu nepotrivit pentru ei

E normal ca părinte să vrei să aibă un viitor strălucit și mai bun decât l-ai avut tu. De aceea, încerci să-i dai sugestii cu ce drum să aleagă în viață.

Însă, există o metodă mai bună prin care să te asiguri că acesta va duce o viață împlinită și va fi mulțumit pe deplin de alegerile sale…

Tehnologia care îți ajută copilul să ia cele mai bune decizii în viață

La Institutul Brain Map Neuroscience din Brașov, te ajutăm să-ți cunoști copilul din punct de vedere psihologic și aptitudinal, astfel încât acesta să-și aleagă drumul în carieră și în viață cel mai potrivit pentru el.

Folosind tehnologii medicale de ultimă generație, bazate pe BrainMap și Neurofeedback, descoperi cum poți să încurajezi performanța copilului tău și cum să-i asiguri un viitor fericit și împlinit în carieră și viață personală.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente.

Dacă vrei să-ți ajuți copilul să facă cele mai bune alegeri în privința carierei, să trăiască o viață liniștită și împlinită, pe deplin fericit de alegerile sale…

Am creat un pachet special care conține o analiză amănunțită pentru fiecare arie de impact din viața copilului tău: de la inteligență cognitivă și emoțională, până la analiza potențialului aptitudinal.

Acesta te va ajuta să alegi calea cea mai potrivită pentru copilul tău, astfel încât să evite să meargă spre domenii nepotrivite. Și, în același timp, te ajută să-ți faci datoria de părinte și să oferi cele mai bune sfaturi pentru orientarea sa în viață și în carieră.

Acest pachet ți se potrivește dacă te regăsești într-una dintre situațiile următoare:

 • Copilul tău urmează să termine clasa a VIII-a și nu știe ce profil să urmeze
 • Copilul tău termină clasa a XII-a și nu știe ce facultate să urmeze sau ce profesie să își aleagă
 • Ești un părinte care își dorește să descopere aptitudinile, înclinația și vocația copilului său
 • Ești un adolescent sau tânăr cu dorința de a urma calea profesională care ți se potrivește și îți va aduce satisfacție
 • Experimentezi anxietate în legătură cu deciziile pe care trebuie să le iei în ceea ce privește studiile/ cariera
 • Ești interesat/ă de autocunoaștere, dezvoltare personală și de atingerea potențialului maxim
 • Te afli la răscruce de drumuri și întâmpini dificultăți în alegerea profesiei potrivite
 • Ai parcurs un drum lung într-o profesie care nu ți se potrivește și ești pregătit să îți urmezi vocația

În ce constă pachetul ”Carieră de succes și viață împlinită pentru copii”

1️⃣ Investigație BrainMap

Constă în analiza creierului, ca să descoperim ariile care se află în afara parametrilor optimi (indică afecțiuni și predispoziții)

2️⃣ Raportul potențialului inteligențelor

Cuprinde analiza a 2 tipuri de inteligență, care te pot ajuta să realizezi înclinațiile pe care le vei avea ca persoană și să te orientezi în carieră în funcție de ce ești mai predispus să faci:
 1. inteligența totală
 2. inteligența vizual-spațială
 3. inteligența practică
 4. inteligența verbală
 5. inteligența matematică
 6. inteligența intuitivă
 7. claritatea raționamentelor
 1. IE introspectivă
 2. IE relațională
 3. imaginea de sine, confortul interior
 4. adaptabilitatea integrativă
 5. rezistența la stres și controlul impulsivității

3️⃣ Raportul de personalitate

Procentele de manifestare a tipurilor de personalitate:

 • melancolic
 • flegmatic
 • sangvinic
 • coleric

Tipologia pregnantă la momentul testării.

 • verbale
 • artistice
 • fizice
 • experimentale
 • organizatorice
 • de business
 • sociale
 • capacitate de concentrare
 • vedere spațială
 • analiză tehnică
 • înțelegere verbală
 • abilități numerice
 • abilități logice
 • abilități de analiză și sinteză

Pe emisfera dreaptă și stângă, unde sunt manifestate și sincronicitatea dintre emisfere.

4️⃣ Cei 62 de indicatori psihologici cu valori și explicații

Lingvistică, matematică, vizual-spațială, agilitate mentală, atenție, capacitate de concentrare, claritatea gândirii, decizie, flexibilitate în gândire, luciditate, memorie.

Adaptabilitate la stres, confort emoțional, controlul impulsivității, emotivitate, empatie, impulsivitate, relaxare, stabilitate emoțională.

Abilitate oratorică, asertivitate, autoritate, conformism, încredere interrelațională, leadership, respect față de ceilalți, sociabilitate, spiritul apartenenței la grup, toleranță la opinii contrare.

Adaptabilitate, afirmare, altruism, ambiție, atitudine justițiară, autoconservare, autocontrol, încredere în sine, autonomie, calm mental, creativitate, cumpătare, curaj, curiozitate, dinamism, generozitate, hărnicie, indice de ego, intuiție, inventivitate, obiectivitate, optimism, perseverență, probitate, prudență, răbdare, realism, responsabilitate, sinceritate, tărie de caracter, vigilență, vitalitate, voință.

5️⃣ Raportul potențialului aptitudinal

Cuprinde indicatori pentru atenție, alertă, ambiție, abilități de adaptare la stres, originalitate, curiozitate și interes, hărnicie, judecată, încredere în sine, probitate, leadership.

🔊 Înregistrare audio cu interpretarea rezultatelor, explicații, recomandări

Cât costă să ai parte de aceste rezultate pentru copilul tău?

După realizarea testelor și analiza rapoartelor, vei avea o imagine de ansamblu mai puternică despre toate punctele forte ale copilului tău. Iar pe baza lor, vei ști exact ce tip de carieră i se potrivește cel mai bine, ca să alegeți din prima orientarea potrivită pentru acesta. 

Pachetul ”Carieră de succes și viață împlinită pentru copii” care te va ajuta să ai siguranța viitorului copilului tău costă 8000 RON. Însă, fiind un pachet complex și de ajutor pentru oricine care urmează să aleagă unde vrea să ajungă în viitor, primești 20% reducere și te va costa doar 6400 RON. (TVA inclus)

6400 RON poate însemna o sumă foarte mică pentru cât timp, energie și bani va economisi copilul tău când va ajunge adult. Iar asta pentru că a avut un părinte căruia i-a păsat de viitorul său și a investit să-l ajute în alegerea unui drum potrivit pentru el. 

Dacă ai alte întrebări despre procedură, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită cu unul din specialiștii noștri.

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre acest pachet, cum îți va ajuta copilul și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru discuție telefonică gratuită cu unul din specialiștii noștri.