Testimoniale

Păreri BrainMap și Neurofeedback Plus de la Pacienți

VIDEO

Peste 15.000 de pacienți mulțumiți de rezultatele terapiei Neurofeedback Plus. Află despre experiența câtorva dintre persoanele care au trecut pragul Institutului BrainMap Neuroscience: 

Image

Cristian a depășit stresul cu ajutorul neuroștiinței! Află ce schimbări a sesizat după finalizarea ședințelor de terapie.

Image

Luca a început să coloreze, să deseneze, iar mama lui a sesizat o îmbunătățire în ceea ce privește concentrarea.

Image

Un soț care se confrunta cu dependențele a trecut printr-o schimbare totală în urma parcurgerii sesiunilor de terapie neurofeedback.

Image

Testimonial cu privire la experiența neurofeedback plus pentru gestionarea stresului.

Image

Gabriela ne povestește cum au ajutat-o ședințele de terapie neurofeedback să navigheze stările de anxietate.

Image

Maria a folosit terapia neurofeedback plus pentru a se pregăti pentru bacalaureat și pentru a-și îmbunătăți calitatea somnului, iar în acest video ne prezintă experiența ei după 30 de ședințe de neurofeedback plus.

Image

Mama lui Maurice ne vorbește despre experiența lor în ceea ce privește terapia neurofeedback plus. La Maurice s-au observat schimbări încă de la prima ședință de terapie.

Image

Testimonial Neurofeedback Plus pentru deficit de atenție.

Image

Testimonial Neurofeedback Plus pentru managementul furiei și impulsivitate.

Image

Testimonial Neurofeedback Plus pentru tulburarea bipolară.

Image

Cum neurofeedback-ul a ajutat în lupta împotriva burnout-ului.

Image

Neurofeedback Plus pentru probleme de limbaj și neurodezvoltare.

MESAJE DE LA PACIENȚI

Se vede și pe Mihai că este mult mai liniștit, durerile sunt rare, doarme bine noaptea - se mai trezește uneori, dar nu mai plânge. Dimineața când se trezește este mai relaxat, iar când se mai întâmplă să se lovească dimineața este foarte puțin ca și timp și de cele mai multe ori nu îi dau de liniște sau durere. Este mult mult mai cooperant și răbdător, se chinuie să spună orice cuvânt, propoziție, fără să protesteze. Cu mâncarea tot blenduit acceptă, doar dulciurile și salatini biscuiți mestecă.Înainte...horror. Se culca târziu noaptea, se trezea noaptea și plângea, avea dureri, cred. Dimineața când se trezea plângea și se lovea de durere, stres, iar în timpul zilei avea de asemenea dureri. Înainte nu era așa cooperant, era mult mai stresat când îi cererea cineva sa facă sau să zică ceva, spunea mai puține cuvinte, mai simple - o silabă, două, acum se leagă de orice cuvânt sau propoziție să spună, bineînțeles silabisit, la cerere (nu din propria inițiativă, din propria inițiativaă este doar mâncatul dulciurilor). Înainte nu era așa prezent ca acum, nu era așa receptiv, în special pe partea de repetat. Nu era asa iubăreț cum este acum - acum îmi ia mana să îl gâdil, să mă joc cu el. Înainte nu avea privirea pe care o are acum, pe stradă nu era prea interesat, acum se uită în toate direcțiile, studiază, nu mă mai lasă acum să îl țin de mână pe stradă.
Mihai, 12 ani
Bună ziua! Am amânat prea mult acest mesaj... Poate dacă ceva nu era în regulă îl scriam imediat, dar invers am tot amânat. În fine, niciodată nu este prea târziu. Vreau să vă mulțumesc pentru tot, pentru vorbele frumoase, pentru căldura cu care ne-ați întâmpinat de fiecare dată, MULȚUMESC!! Cel mai important lucru este că băiatul s-a schimbat total, este mult mai înțelegător, mult mai liniștit, se concentrează mult mai bine, drumul parcurs până acum nu a fost ușor, dar a meritat! VĂ MULȚUMESC!
Alin, 8 ani
Mulțumesc pentru tot, pentru suport, susținere, implicare. Când am avut cea mai mare nevoie de ajutor, l-am gasit la dv. Mulțumesc pentru viața copilului meu. Fără ajutorul dv. cine știe unde era acum. A inceput un alt capitol al vieții lui. Și ce frumos e să-l vezi că își face planuri de viitor. Dumnezeu face minuni prin oameni și sunteți astfel de oameni, adică minunați. Vă urez să vi se întoarcă înzecit binele făcut. Cu multă recunoștință.
Anonim, 19 ani
Acum câțiva ani de zile am trecut printr-o perioadă de stres intens pe toate planurile. Viața a decis cumva să-mi arate că foarte multe lucruri nu pot fi controlate și mi-a dat cumva peste cap tot organismul, modul meu de a reacționa în situații de altfel banale până la acel moment. Am început să caut soluții.Am sunat la Institutul BrainMap din Brașov și am făcut o programare, cumva convins fiind că metoda asta va fi foarte rapid, exact ceea ce am așteptat de câțiva ani de zile.Toată lumea de la Institut a fost amabilă, de fiecare dată m-a tratat cu calm și cu liniște și au avut răbdare la fiecare întrebare a mea.De la cele 60 de ședințe încheiate au trecut 5 luni de zile și pot să zic că într-adevăr lucrurile au mers de atunci în continuu spre bine și din ce în ce mai bine, până la un moment în care acum mă pot declara un om energic, optimist, încrezător în sine.
Cristian
Am vrut să-mi îmbunătățesc atenția și chiar am observat diferențe. Adorm mult mai repede decât o făceam înainte. La română pot învăța un volum mai mare, câteodată chiar și într-un timp mai scurt decât o făceam înainte. Și după mai mult timp, puteam să redau ce am învățat.Mi-a plăcut că în timpul ședințelor am și discutat cu specialiștii și am aflat mai multe lucruri despre mine și despre sănătatea minții și am înțeles exact ce se întâmplă, ce face mintea mea în acele momente.
Anonim
Pentru o perioadă de 2 luni de zile a fost la o grădiniță unde a primit un tratament mai puțin plăcut pentru un copil. Am văzut un regres la el, în vorbire, în contactul vizual. Apoi fizic, se manifesta prin faptul că obosea foarte ușor, era apatic, nu mânca aproape deloc. Medicul de familie ne-a trimis la psihiatru, iar psihiatrul la terapie. Copilul făcea anumite progrese, dar destul de încet. La grădi nu interacționa atât de bine cu copilașii și se retrăgea, poate și pe baza experienței de la prima grădiniță.Am început să-i fac niște investigații. I-am descoperit o infecție de bartonella, avea și diaminoxidaza ridicată, intoleranță la lactoză, la gluten și tot așa. I-am schimbat dieta, am mers în continuare cu terapia și le-am combinat și cu BrainMap. Am văzut niște schimbări la el, am sesizat că a început să coloreze, să se concentreze. Până atunci nu voia.
Luca