Alina Robu

alina robu terapeut neurofeedback
Nume

Alina Robu

Specializări

Terapeut Neurofeedback, Psiholog Clinician, Doctorand în Psihologie, Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut, Sexolog

Alina Robu  / Terapeut Neurofeedback și Co-fondator al Institutului BrainMap Neuroscience

Alina Robu este un profesionist de excepție în domeniul sănătății mentale și emoționale , cu multiple specializări: Terapeut Neurofeedback, Psiholog Clinician, Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut și Sexolog. 

Cu o formare academică solidă, licențiată în drept și psihologie, și în curs de obținere a titlului de doctor în psihologie, aceasta și-a rafinat continuu abilitățile, devenind un psihoterapeut integrativ acreditat de ARPI.

Experiența vastă de peste 20 de ani acumulată atât în cabinet, cât și în afara acestuia, i-a permis să dezvolte o capacitate de observație fină și o abordare terapeutică plină de optimism și orientată spre soluții. Alina este cunoscută pentru abilitatea sa de a aduce lumină și căldură în orice încăpere, influențând pozitiv persoanele din jurul ei.

Specializată în neurofeedback prin formarea la IFEN și co-fondatoarea Institutului BrainMap Neuroscience, Alina este responsabilă de interpretarea rezultatelor obținute prin BrainMap, oferirea de directive pentru evoluția terapiei și stabilirea protocoalelor terapeutice personalizate de antrenamente cerebrale prin Neurofeedback Plus. Abordarea sa unică și personalizată reflectă convingerea că fiecare pacient este unic și necesită o atenție individualizată, bazată pe starea, personalitatea și dorințele sale.

Dacă te confrunți cu probleme precum tristețea continuă, oboseala cronică, anxietatea, temerile generalizate, atacurile de panică, nesiguranța, deznădejdea, neliniștea, stresul, dependențele sau neputința, ea te poate ajuta să găsești cele mai bune soluții. Problemele tale nu doar că îți afectează sănătatea fizică și mentală, dar au și un impact asupra celor dragi. Prin tact, empatie, seriozitate și devotament, Alina îți oferă suportul necesar pentru a-ți descoperi resursele interioare și a acționa pentru împlinirea sufletească, profesională, emoțională și relațională.

Primul pas spre vindecare este conștientizarea problemei și solicitarea ajutorului specializat. Alina și întreaga echipa BrainMap te îndeamnă să îți faci astăzi primul pas spre o viață mai bună, promițându-ți suportul necesar pentru a depăși situațiile negative și a-ți atinge potențialul maxim. 

Meriți să fii fericit și să trăiești viața la care ai visat mereu. Te așteaptăm cu drag pentru a face împreună pașii necesari spre vindecare și împlinire!


Vrei să afli mai multe detalii?

Solicită o ședință de consultație telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri. Astfel, vei afla cum Neurofeedback Plus se potrivește situației tale în particular.

Consultația este lipsită de obligații și are scop informativ ca să te putem ajuta să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta fizică și mentală.