Alina Robu

alina robu terapeut neurofeedback
Nume

Alina Robu

Specializări

Terapeut Neurofeedback, Psiholog Clinician, Doctorand în Psihologie, Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut, Sexolog

Alina Robu  / Terapeut Neurofeedback și Co-fondator Institut

Alina Robu este Terapeut Neurofeedback, Psiholog clinician, Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut și Sexolog. Este licențiată în drept și psihologie, doctorand în Psihologie, și este psihoterapeut integrativ acreditat de ARPI

Experiența ei cu oamenii în cabinet și în afara cabinetului este vastă, experiență prin care și-a clădit abilitatea de fin observator.

Alina este omul care luminează orice încăpere în care este prezentă. Abordarea ei terapeutică este una plină de optimism, de tact și orientată către soluții.

În prezent, este specialist neurofeedback cu pregătire în cadrul IFEN, fondator al Institutului BrainMap Neuroscience și este cea care interpretează rezultatele, oferă directive legate de evoluția terapiei și se ocupă de stabilirea protocoalelor de terapie.

Vrei să afli mai multe detalii?

Solicită o ședință de consultație telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri. Astfel, vei afla cum Neurofeedback Plus se potrivește situației tale în particular.

Consultația este lipsită de obligații și are scop informativ ca să te putem ajuta să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea ta fizică și mentală.