Descoperă cea mai ușoară și eficientă metodă prin care obții silueta mult dorită, fără să renunți la dulciuri: Slăbire prin Terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Thumb
Vezi cum funcționează

Poartă cu încredere hainele preferate și simte-te bine în corpul tău!

De câte ori te-ai imaginat purtând hainele favorite, iar acestea să se așeze perfect pe corpul tău? Cum ar fi dacă te-ai uita în oglindă și ai fi mândru și încrezător cu silueta ta? 

Adevărul este că există foarte multe metode prin care poți slăbi. Cu siguranță ai încercat și tu o parte din ele:

Ai ținut diete restrictive, care te forțau să renunți la alimentele preferate.

Ai mers la sală să alergi 2 ore pe bandă, dar ai detestat fiecare minut.

Te-ai chinuit să ai mese regulate, luate pe fugă în timpul programului tău încărcat.

Ai renunțat să mănânci după ora 18, dar la 22 deja simțeai cum îți roade foamea stomacul.

Iar în final…ai observat că doar te-ai chinuit și nici nu ai obținut silueta dorită. Sau ai reușit să slăbești, dar ai revenit la greutatea inițială după câteva luni.

Dacă te-ai săturat să încerci metode dificile și ineficiente pentru slăbit, am o veste bună pentru tine!

Procesul de slăbire începe de la creier!

Prin terapia Neurofeedback Plus, poți să obții silueta mult dorită și să-ți menții greutatea, fără să ții diete drastice!

Terapia se bazează pe o tehnologie revoluționară, care te ajută să-ți controlezi poftele și să-ți menții motivația să faci sport!

Cu ajutorul elementelor auditive și vizuale, creierul tău învață să reacționeze diferit în situațiile în care apar poftele, astfel încât să le poți depăși cu ușurință.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente. 

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante. 

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei prin Neurofeedback chiar în România!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Dată fiind complexitatea celor 3 tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecărui creier și potrivită pentru fiecare nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus în slăbire?

Pe scurt, terapia se concentrează pe antrenarea creierului și modificarea undelor cerebrale, astfel încât tu să-ți înveți corpul să reacționeze diferit față de cum a fost învățat până acum.

În cadrul slăbirii, vei observa că neurofeedback-ul îți oferă următoarele rezultate:

 • Îți reduce pofta de mâncare și de dulciuri.

O parte din poftele pe care le resimțim apar pe fond emoțional. Învățând să-ți controlezi emoțiile, poftele de dulciuri și mâncatul excesiv vor dispărea treptat din obiceiuri și nici nu le vei simți lipsa. Totodată, le vei înlocui cu acțiuni benefice în procesul tău de slăbire. 

Un studiu publicat în Science Direct a arătat că un grup de bărbați participanți au reușit să slăbească prin antrenamente cerebrale Neurofeedback. În timp ce au căpătat mai mult control asupra emoțiilor și asupra mâncatului compulsiv. Iar aceste obiceiuri au persistat chiar și după finalizarea studiului.

 • Reduce stresul și oboseala.

Există o legătură puternică între stres și creșterea în greutate. Atunci când ești stresat, corpul tău secretă un hormon specific, cortizol. Acesta determină acumularea de kilograme în plus.

Prin Neurofeedback Plus, te vei simți mai relaxat, iar producerea de cortizol scade la limitele normale. Astfel, corpul tău nu va mai fi predispus la îngrășare din cauza stresului.

De asemenea, vei observa că somnul devine mai odihnitor și insomniile se reduc. Iar tentațiile de a lua gustări la miezul nopții vor dispărea.

 • Te ajută să-ți antrenezi motivația și să te ții de obiectivele tale.

Prin Neurofeedback, se activează zonele din creier responsabile de motivație și voință. Astfel, îți va fi mult mai ușor să te ții de obiceiurile sănătoase și să ajungi la silueta dorită.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Ca să obții silueta mult dorită, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

  1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact zonele cerebrale pe care vom lucra. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
  2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.
  3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

  Chiar după primele ședințe, vei observa că poftele de dulce se reduc considerabil. Nu vei mai simți nevoia de gustări noaptea. Iar stresul și lipsa motivației nu vor mai fi o problemă pentru tine!

  Rezultatele terapiei

  Prin ședințele de terapie Neurofeedback Plus, vei putea obține silueta dorită și vei menține kilogramele în plus departe de tine. Rezultatele obținute în urma terapiei persistă perioade lungi de timp, iar obiceiurile pe care le adopți vor fi permanent prezente în viața ta.

  Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

  Vrei să afli mai multe detalii?

  Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.