Cum să te simți mai prezent și relaxat în viața personală, în timp ce reduci burnout-ul și stresul în doar 3 pași, prin terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Ascultă testimonial:
Thumb
Vezi cum funcționează

În 2022, 70% din angajați au suferit episoade de burnout și stres. Nu doar că au simțit efecte negative în performanța la muncă, dar stresul continuu le-a afectat relațiile cu familia, sănătatea generală și nivelul de energie.

Deși burnout-ul este considerat boala secolului XXI, asta nu înseamnă că trebuie să trăiești sub stres în fiecare zi! Există o soluție care te ajută să scapi de burnout și să devii mai relaxat și prezent în viața personală!

O minte și o viață liniștită cu terapia Neurofeedback Plus

Dacă te-ai săturat să ai nopți nedormite din cauza stresului și să fii mereu cu gândurile la task-urile legate de muncă…avem o soluție pentru tine! 

La Institutul Brain Map Neuroscience folosim o tehnologie revoluționară de Neurofeedback Plus, bazată pe știința creierului. Aceasta te ajută să-ți relaxezi mintea și să-ți clarifici gândurile, în timp ce scapi de burnout!

Cu ajutorul elementelor auditive și vizuale, creierul tău învață să gestioneze corect și optim volumul de muncă și te organizezi eficient la muncă. Ulterior, ceea ce faci în 5 ore vei putea face într-o oră și nu vei mai intra niciodată în burnout. Așa devii mai prezent în viața personală și capeți rezistență asupra factorilor ce declanșează stresul. 

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente. 

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante. 

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei prin Neurofeedback chiar în România!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale: 

proces neurofeedback plus
  • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
  • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
  • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Datorită complexității terapiei, putem ajunge cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecarui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus în managementul burnout-ului și stresului?

În realitate, stresul reprezintă continua stare de alertă declanşată în creier de către factorii declanșatori.

Aceasta se numeşte starea “luptă sau fugi” şi pornește în amigdală, la momentul perceperii stimulilor de stres. 

Datorită dezvoltării amigdalei, specia umană a reuşit să câştige lupta evolutivă şi să supravieţuiască până în prezent, în ciuda pericolelor cu mult mai iminente în trecut. Astăzi, a trăi în starea de burnout este ca şi cum ai trăi, în permanenţă, în proximitatea pericolului, organismul tău fiind în alertă, mereu pregătit să se salveze.

Nu doar că Neurofeedback-ul va rezolva stările de stres prezente. Ci va antrena capacitatea de rezistenţă şi toleranţă a creierului în faţa stimulilor stresori, astfel zădărnicind declanşarea hormonilor de stres! 

Mai mult, creierul este ajutat să dezvolte noi reţele neuronale. Practic, creierul învaţă noi moduri sănătoase de a răspunde vechilor factori declanşatori şi astfel se diminuează apariţia manifestărilor asociate stresului.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Ca să te poți bucura de o viață calitativă și lipsită de efectele burnout-ului, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

1️⃣ Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact zonele cerebrale pe care vom lucra. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.

2️⃣ Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.

3️⃣ Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

Chiar după primele ședințe, vei observa cum mintea ta devine mai liniștită și relaxată, te simți mai prezent în viața de zi cu zi, iar relațiile cu familia se vor îmbunătăți.

Ce rezultate are procedura?

Prin ședințele de terapie Neurofeedback Plus, se reduc semnificativ episoadele de burnout și stres, iar tu ca persoană te simți mai energic și prezent în viața personală. Efectele rămân vizibile chiar și la mai mult timp după terapie.

Dacă respecți planul de terapie, vei observa modificări pozitive pe diferite arii:

  • Ai un somn liniștit și te simți mai odihnit. 
  • Devii mai prezent în viața personală și cea de familie.
  • Creierul tău răspunde mai bine atunci când treci prin perioade stresante.
  • Reduci riscul de a dezvolta afecțiuni cauzate de stres și burnout, precum hipertensiune arterială, AVC, diabet etc.
  • Calitatea generală a vieții se îmbunătățește radical.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre cum te putem ajuta să combați stresul folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.