Cum să controlezi furia înainte să te controleze ea pe tine, folosind terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Ascultă testimonial:
Thumb
Vezi cum funcționează
„Parcă nu te mai recunosc când te enervezi…” 

Dacă ai auzit această replică de la familie sau alte persoane apropiate…este un semn că episoadele de furie prin care treci încep să-ți afecteze viața.

Furia este un sentiment normal, mai ales în situații tensionante, precum: 

 • Cineva nu se comportă corect cu tine
 • Ceva te împiedică să-ți duci până la capăt task-urile și obiectivele
 • Ai fost nerespectat
 • Cineva te-a provocat prin vorbe sau acțiuni

Dar, dacă furia începe să te controleze și persistă perioade lungi de timp, poate duce la probleme grave de sănătate, dar și în relațiile cu cei dragi. Sau, chiar îți pune fizic viața în pericol.

Totuși, există un anumit tip de terapie ce te ajută să-ți recâștigi calmul, în situații ce declanșau episoadele de furie.

La Institutul Brain Map Neuroscience folosim o tehnologie revoluționară de Neurofeedback Plus, bazată pe știința creierului, care te ajută să reduci și ulterior să scapi de episoadele de furie.

Cu ajutorul elementelor auditive și vizuale, creierul tău învață să reacționeze diferit în situațiile tensionante, astfel încât furia să poată fi controlată.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente. 

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante. 

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei prin Neurofeedback chiar în România!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Datorită tehnologiei folosite, putem ajunge până la cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecarui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus în managementul furiei?

 • Neurofeedback-ul este o modalitate eficientă prin care ajungi să stăpânești emoțiile de furie, fără să apelezi la medicamente, care provoacă dependență. Acesta constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. 
 • În acest fel, creierul învață să producă sau să reprime anumite activități ale creierului. 
 • Comportamentul general la pacienți se îmbunătățește progresiv. Iar după fiecare ședință, aceștia simt că este mai ușor să-și controleze furia și să-și reinstaureze calmul.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Pentru a putea să-ți controlezi emoțiile de furie, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

 1. Faci o investigație BrainMap. Așa descoperim exact zonele cerebrale care declanșează furia. Și ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
 2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.
 3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

Vei observa chiar și după primele ședințe că îți va fi mai ușor să-ți controlezi furia  în situații tensionante și să revii la starea de calm. 

Astfel, relațiile cu persoanele dragi se vor îmbunătăți, riscul de a dezvolta probleme de sănătate scade, iar atmosfera la muncă va fi mai plăcută.

Rezultatele terapiei

Prin ședințele de terapie Neurofeedback Plus, se reduc semnificativ episoadele de furie. Ceea ce te ajută să-ți menții calmul și echilibrul emoțional.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre cum te putem ajuta să controlezi furia folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.