Ușurează procesul de învățare și devino mai productiv prin intensificarea atenției, folosind terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Image
Ascultă testimonial
Ascultă testimonial
Thumb
Vezi cum funcționează

„De ce citesc ceva de 5-6 ori și nu rețin nimic?!”

Ai observat că în ultimul timp îți este din ce în ce mai greu să reții ceva, sau să fii atent la orele de la școală, la cursuri sau la conferințele de la muncă?

Chiar dacă te străduiești să rămâi atent, orice zgomot sau mișcare îți distrage brusc atenția și după nu te mai poți concentra pe ce ai de făcut?

După fiecare câteva minute de concentrare, vrei să iei telefonul și să stai pe social media?

Deși te străduiești să reții și să fii atent perioade lungi de timp, parcă informația nu vrea să rămână întipărită. Și nu ești singurul care trăiește acest lucru zilnic.

Dacă în anul 2000 o persoană obișnuită putea fi atentă pe deplin timp de 12.5 de secunde…în 2022 timpul a scăzut la 8.25 secunde. Mai puțin decât un pește auriu, care poate fi atent timp de 9 de secunde.

Mai ales dacă ai un loc de muncă unde trebuie să înveți constant, ești elev sau student, acest lucru îți poate afecta foarte mult performanța. 

Chiar și cu suplimente ajutătoare ce stimulează atenția, nu poți spune că ai simțit rezultate evidente.

Totuși, există un anumit tip de terapie ce te poate ajuta să-ți intensifici atenția, să reții mai ușor să să devii mai productiv. 

Terapia folosită pentru intensificarea atenției, care aduce rezultate excelente și în ADHD

La Institutul Brain Map Neuroscience folosim terapia revoluționară Neurofeedback Plus, bazată pe știința creierului, care te ajută să-ți mărești durata de atenție prin joacă.

Cu ajutorul elementelor auditive și vizuale, creierul tău învață să-și mențină atenția asupra unui task în situațiile în care devii distras în viața de zi cu zi.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente. 

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante. 

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei Neurofeedback chiar în România!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
  • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
  • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
  • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Datorită tehnologiei folosite, putem ajunge până la cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecarui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus la intensificarea atenției?

Cu ajutorul celor 3 tipuri de antrenament neurofeedback îmbinate, vei putea să-ți sporești atenția și să-ți ușurezi procesul de învățare, fără utilizarea de medicamente. 

Terapia constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. În acest fel, creierul tău învață să producă sau să reprime anumite activități cerebrale.

Concentrarea și comportamentul general la pacienți se îmbunătățesc progresiv. După fiecare ședință, simt că este mai ușor să fie atenți și să învețe lucruri pe care înainte nu puteau să le facă.

Acest tip de terapie se folosește și în cazul tratării ADHD sau ADD. Neurofeedback-ul a fost aplicat cu succes în medii clinice de peste 10 ani în forma simplificată. 

Iar acum, în zilele noastre, într-o formă mult mai complexă, este o modalitate de tratament bazată pe dovezi științifice.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Ca să te poți bucura de o atenție sporită, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

  1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact zonele cerebrale afectate de deficit de atenție. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
  2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.
  3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

Apoi, începi să vezi rezultatele: observi că îți este mai ușor să înveți lucruri noi și să reții informații, ceea ce îți va fi de real ajutor la școală, la facultate, la locul de muncă sau dacă vrei să capeți abilități noi.

Rezultatele terapiei

Prin ședințele de terapie Neurofeedback Plus, se reduc semnificativ episoadele de distragere a atenției, iar capacitatea funcţională a creierului va fi îmbunătățită. 

Astfel, vei putea observa modificări pozitive pe diferite arii:

  • Îți va fi mult mai ușor să te concentrezi la temele școlare, la cursuri sau alte activități ce necesită atenție sporită.
  • Te simți mai liniștit și scapi de episoadele de agitație, care te împiedicau să fii atent pe deplin.
  • Te simți mai conștient de comportamentele tale și le poți controla, pentru a fi atent perioade mai lungi de timp.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.