Obține performanță în sportul tău practicat, folosind terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Thumb
Vezi cum funcționează
Ești sportiv și vrei să-ți îmbunătățești performanța la sportul preferat?

Iată ce schimbări vei simți dacă adaugi terapia prin Neurofeedback Plus în planul tău de pregătire înainte de un meci, o întrecere, sau un spectacol important:

 1. Îți menții concentrarea și atenția pe toată durata practicării sportului.

Neurofeedback-ul ajută sportivii să-și regleze activitatea cerebrală, ca să rămână concentrați perioade mai lungi de timp. Lucru foarte important în situații tensionante.  

 1. Îți reduce anxietate dinainte de un joc important. 

Neurofeedback-ul te ajută să-ți controlezi anxietatea și stresul, care pot fi un obstacol major pentru performanța optimă. 

Adevărul este că, pentru acest motiv, NASA a apelat acum câțiva ani la terapia prin Neurofeedback: să antreneze cosmonauții și astronauții să se concentreze în situații foarte stresante.

 1. Îți va fi mai ușor să te adaptezi unor circumstanțe schimbătoare. 

Prin Neurofeedback, îți vei crește flexibilitatea mentală și adaptabilitatea la situații neprevăzute. 

 1. Vei dormi și te vei odihni mult mai bine.

Somnul bun și odihna sunt esențiale pentru performanțele sportive. 

Iar neurofeedback-ul poate ajuta sportivii să-și îmbunătățească calitatea și cantitatea somnului, conducând la o performanță mai bună.

 1. Accelerează procesul de recuperare fizică.

Neurofeedback-ul ajută sportivii să se recupereze mai rapid după accidentări, dar și alți factori stresori fizici și mentali. Acest lucru le permite să revină la performanță maximă într-un timp mai scurt.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele sportive, terapia prin Neurofeedback Plus te va ajuta să-ți atingi potențialul maximum la sportul tău preferat!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Datorită tehnologiei folosite, putem ajunge până la cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecarui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus să-ți îmbunătățești performanțele sportive?

 • Neurofeedback-ul este o modalitate eficientă prin care să ajungi să te recuperezi mai repede după antrenamente, dar și să-ți controlezi emoțiile și stresul resimțit înainte de o zi importantă.
 • Acesta constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. În acest fel, creierul învață să producă sau să reprime anumite activități ale creierului. 
 • Concentrarea și comportamentul general ale pacienților se îmbunătățesc progresiv. Iar după fiecare ședință, aceștia observă o echilibrare emoțională și refacere fizică și psihică accelerate.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele sportive, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

 1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact problemele care îți afectează performanța sportivă. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
 2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău 
 3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral

Vei observa chiar și după primele ședințe că antrenamentele vor decurge mult mai bine și stresul cumulat se reduce treptat. Iar zilele importante din cariera ta sportivă vor fi un succes.

Astfel, vei atinge performanța ta maximă și vei ajunge cunoscut în domeniu, pentru abilitățile tale sportive.

Rezultatele terapiei

Adăugând ședințele de Neurofeedback Plus în planul tău de pregătire sportivă, vei observa că abilitățile tale se îmbunătățesc de la o zi la alta. 

Acest lucru se datorează relaxării mentale pe care o vei dobândi, accelerării recuperării fizice după antrenamente solicitante și reducerii anxietății din ziua meciului, întrecerii sau spectacolului pentru care te antrenezi.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

De asemenea, metoda Neurofeedback a fost folosită cu succes și de sportivi de top precum:

 • Kerri Walsh-Jennings, campioană olimpică la volei de plajă, 
 • Echipa de fotbal a Italiei – a câștigat Cupa Mondială în 2006,
 • Echipa de schi olimpic a Canadei – în 2009, iar în 2010 a câștigat cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice,
 • Echipa de fotbal Notre Dame,
 • Atleți care au jucat pentru Boston Red Sox.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.