Obține performanță în viață și în carieră, antrenându-ți abilitățile cognitive

Descoperă terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa: Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Image
Ascultă testimonial
Ascultă testimonial
Thumb
Vezi cum funcționează

Dezvoltă-ți abilitățile cognitive prin joacă 

Vrei performanță în carieră și să fii apreciat pentru gândirea ta perspicace? Sau vrei să-ți ajuți copilul tău să învețe mai bine și să ajungă printre primii în clasă?

Iată cum terapia prin Neurofeedback Plus te poate ajuta să obții mai multă performanță intelectuală:

 1. Îmbunătățește atenția și concentrarea

Prin antrenarea creierului, îți vei îmbunătăți capacitatea de a-ți menține atenția și de a rezista distragerilor.

Un studiu publicat în revista Journal of Neurotherapy în 2018 a constatat că antrenamentul de neurofeedback a îmbunătățit funcția cognitivă, inclusiv atenția, la persoanele cu tulburare cognitivă ușoară. Studiul a constatat, de asemenea, că efectele obținute au fost de lungă durată.

 1. Memorează mult mai ușor informații noi, pe durate scurte și lungi de timp

Prin Neurofeedback Plus, îți dezvolți capacitatea de a memora informații și de a învăța abilități noi.

De asemenea, această terapie se folosește și în cazuri de Alzheimer, unde s-au observat rezultate remarcabile, chiar și în stadii avansate.

 1. Reduce stările de anxietate, stres și depresie

Neurofeedback-ul ajută la reglarea activității cerebrale, responsabile de stres, anxietate și depresie. Astfel se reduc simptomele acestor condiții. Prin îmbunătățirea reglării emoționale generale, neurofeedback-ul ajută să te simți mai calm și centrat.

Adevărul este că, pentru acest motiv, NASA a apelat acum câțiva ani la terapia prin Neurofeedback: să antreneze cosmonauții și astronauții să se concentreze în situații foarte stresante.

 1. Te adaptezi ușor la situații imprevizibile și îți dezvolți capacitatea de a găsi rapid soluții la probleme

Prin antrenarea creierului să fie mai flexibil și adaptabil, oamenii își dezvoltă capacitățile lor generale de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor.

 1. Te bucuri de un somn odihnitor

Neurofeedback-ul îmbunătățește calitatea somnului, deoarece antrenează creierul să intre mai ușor în stadiile adânci ale somnului. Un somn mai bun înseamnă că mintea e mai odihnită și poate performa mult mai eficient.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele cognitive, terapia prin Neurofeedback Plus te va ajuta să-ți atingi potențialul mental maximum prin antrenamente cerebrale interactive, sub formă de joacă!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Datorită tehnologiei folosite, putem ajunge până la cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor pentru care nu există leac.

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecarui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus să-ți îmbunătățești performanțele cognitive?

 • Neurofeedback-ul este o modalitate eficientă prin care îți îmbunătățești memoria, îți antrenezi abilitatea de a rezolva probleme și ajungi la performanță intelectuală în carieră.
 • Acesta constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. În acest fel, creierul învață să producă sau să reprime anumite activități ale creierului. 
 • Concentrarea și comportamentul general la pacienți se îmbunătățesc progresiv. Iar după fiecare ședință, aceștia observă diminuarea anxietății și a stării de oboseală - ceea ce permite funcționarea creierului la capacități înalte.

În ce constă terapia?

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele cognitive, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

 1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact problemele care îți afectează performanța cognitivă. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
 2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.
 3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

Vei observa chiar și după primele ședințe că mintea devine mai alertă și reții mult mai ușor informații. Iar capacitatea ta de a înțelege principii complexe se îmbunătățește.

Astfel, vei putea ajunge la performanța ta intelectuală maximă și vei fi una dintre cele mai apreciate persoane de la locul de muncă.

Rezultatele terapiei

Participând la ședințe de Neurofeedback Plus ca să-ți îmbunătățești abilitățile cognitive, vei observa că memoria și atenția ta devin mai perspicace. Și vei putea învăța abilități și informații noi mult mai ușor. 

Terapia aduce rezultate foarte bune atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților. Iar abilităție cognitive dobândite sunt permanente, datorită sinapselor noi formate în timpul antrenamentelor cerebrale.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre cum te putem ajuta să îți dezvolți abilitățile cognitive folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.