Atinge performanța maximă în arta ta preferată, folosind terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Thumb
Vezi cum funcționează

Ești artist și vrei să-ți îmbunătățești performanțele?

Iată ce schimbări vei simți dacă adaugi terapia prin Neurofeedback Plus în rutina ta, pentru a spori abilitățile artistice:

 1. Devii mai creativ.

Neurofeedback-ul contribuie la dezvoltarea unei concentrări relaxate, care stimulează creativitatea și exprimarea artistică. 

Există studii care au demonstrat faptul că antrenamentele neurofeedback pot ajuta la dezvoltarea anumitor unde cerebrale asociate cu creativitatea, astfel stimulând gândirea creativă.

De asemenea, neurofeedback-ul ajută oamenii să stimuleze activitatea undelor cerebrale alfa, care sunt asociate cu o stare de relaxare și meditație. 

Acest lucru este esențial pentru creativitate, deoarece îți permite să accesezi și să combini idei și concepte îndrăznețe, fără să fii împiedicat de anxietate sau alte distrageri.

 1. Îți menții concentrarea și atenția.

Neurofeedback-ul ajută artiștii să-și regleze activitatea cerebrală, ca să-și îmbunătățească concentrarea și atenția. 

Acest lucru poate fi deosebit de util în mai multe arii din artă, care necesită atenție și concentrare intense, pentru perioade lungi de timp.

 1. Îți reduce anxietate atunci când urmează să performi în fața unui public.

Neurofeedback-ul te ajută să-ți controlezi anxietatea și stresul, care pot fi un obstacol major pentru performanța optimă. 

Adevărul este că, pentru acest motiv, NASA a apelat acum câțiva ani la terapia prin Neurofeedback: să antreneze cosmonauții și astronauții să se concentreze în situații foarte stresante.

 1. Îți va fi mai ușor să te adaptezi unor circumstanțe schimbătoare și să fii spontan. 

Prin Neurofeedback, îți vei crește flexibilitatea mentală și adaptabilitatea la situații neprevăzute. 

 1. Devii mai conștient de emoțiile tale și le poți controla sau exprima artistic. 

Neurofeedback-ul te ajută să-ți reglezi răspunsurile emoționale. Acest lucru îți permite să te exprimi autentic prin arta ta.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele artistice, terapia prin Neurofeedback Plus te va ajuta să-ți atingi potențialul maximum în abilități, dar și în creativitate și inspirație.

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecărui creier și potrivită pentru fiecare nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus să-ți îmbunătățești performanțele artistice?

 • Neurofeedback-ul este o modalitate eficientă prin care să ajungi să-ți exprimi creativitatea și să-ți ascuți abilitățile, fără să te lași controlat de emoțiile copleșitoare atunci când performi în fața unui public.
 • Acesta constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. În acest fel, creierul învață să producă sau să reprime anumite activități ale creierului. 
 • Concentrarea și comportamentul general la pacienți se îmbunătățesc progresiv. Iar după fiecare ședință, aceștia observă echilibrarea stărilor emoționale și sporirea creativității și concentrării.

În ce constă terapia?

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele artistice, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

 1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact problemele care îți afectează performanța artistică. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
 2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău
 3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral

Vei observa chiar și după primele ședințe că sesiunile în care îți antrenezi abilitățile artistice vor decurge mult mai bine. Stresul cumulat se reduce treptat, iar zilele importante din cariera ta artistică vor fi un succes.

Astfel, vei atinge performanța ta maximă și vei fi cunoscut în domeniu pentru arta ta autentică.

Rezultatele terapiei

Adăugând ședințele de Neurofeedback Plus în rutina ta, vei observa că performanța ta artistică devine mult mai bună decât până acum.

Acest lucru se datorează sporirii concentrării și creativității, dar și relaxării mentale pe care o vei dobândi.

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.