Copilul tău are bacul sau evaluarea națională anul acesta? Află cum să-l ajuți să treacă examenele cu note mari, în doar 3 pași simpli.

Descoperă terapia medicală care intensifică atenția și memoria, în timp ce reduce stresul și emoțiile negative.

Image
Ascultă testimonial
Ascultă testimonial
Thumb
Vezi cum funcționează

Oferă-i suport copilului tău în cele mai dificile perioade dinainte de examene

Copilul tău se stresează din cauza examenelor și oricât de mult ai vrea să-l ajuți, simți că mai rău faci?

Deși vezi că învață și își dă silința, tot nu poate reține materia? 

Vine la tine și se plânge că îl doare capul și nu mai poate fi atent să citească nimic nou?

Orice părinte urăște să-și vadă copilul că își dă silința să învețe, se stresează, însă nu vede rezultatele dorite la simulări.

Inclusiv tu simți că devii stresat împreună cu el, deoarece te gândești că emoțiile puternice îl poate împiedica pe copilul tău să se concentreze la examen. Mai ales că evaluarea națională sau bacul sunt la câteva săptămâni distanță… presiunea devine mai puternică.

Cum ai putea tu ca părinte să-ți ajuți copilul să depășească această perioadă stresantă, să treacă examenele cu note mari și să vină la tine recunoscător că i-ai oferit suportul necesar în acel moment important din viața sa?

După numeroase studii, cercetărorii au ajuns la concluzia că terapia Neurofeedback îmbunătățește radical performanțele școlare, memoria, atenția și reduc stresul și emoțiile puternice declanșate de examene.

Dacă vrei să-ți ajuți copilul să învețe eficient și să ia note mari la examene, acum poți apela la terapia medicală Neurofeedback Plus chiar în România!

În ce constă terapia medicală?

Întreg procesul terapeutic se bazează pe 2 etape:

PASUL 1: Investigația BrainMap

BrainMap-ul măsoară activitatea creierului copilului tău. Astfel, putem identifica zonele care au nevoie de o îmbunătățire, pentru ca acesta să exceleze la examene și din punct de vedere profesional. 

Cu alte cuvinte, BrainMap reprezintă harta creierului tău, în timp real, care dezvăluie nivelul de funcţionare al fiecăre arii importante în învățare, atenție și memorare.

PASUL 2: Terapia Neurofeedback Plus

Neurofeedback Plus reprezintă o tehnică medicală de reglare cerebrală, realizată prin antrenament personalizat pentru creierul tău. Este o metodă unică în Europa, disponibilă doar în cadrul Institutului BrainMap Neuroscience.

Această terapie îmbină 3 forme de antrenament neurofeedback și aduce rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională. 

Cu ajutorul unui computer performant şi a stimulilor vizuali şi acustici, frecvenţele undelor cerebrale pot fi modificate, astfel încât activitatea electrică a ariei afectate să fie readusă în parametri optimi. 

Imaginează-ți că BrainMap este investigația pe care o face terapeutul, ca să afle care sunt cauzele dificultăților de învățare. Iar Neurofeedback Plus este terapia propriu-zisă, ce îți ajută copilul să învețe mai eficient ca să treacă examenele cu ușurință, dar și să aibă succes în cariera pe care o va alege.

Ce rezultate va observa copilul tău de la primele ședințe terapeutice:

1️⃣ Devine mai atent și se concentrează mai ușor, iar procesul de învățare devine mai plăcut

Un studiu publicat în revista Journal of Neurotherapy în 2018 a constatat că antrenamentul de neurofeedback a îmbunătățit funcția cognitivă, inclusiv atenția, la persoanele cu tulburare cognitivă ușoară. Studiul a constatat, de asemenea, că efectele obținute au fost de lungă durată.

2️⃣ Memorează mult mai ușor informații noi, pe durate scurte și lungi de timp

Terapia Neurofeedback Plus se folosește și în cazuri de Alzheimer, unde s-au observat rezultate remarcabile, chiar și în stadii avansate.

3️⃣ Copilul tău scapă de stările de anxietate, stres și depresie și devine rezistent la acestea

De aceea, inclusiv NASA a apelat acum câțiva ani la terapia prin Neurofeedback: să antreneze cosmonauții și astronauții să-și reducă stările de stres și să capete rezistență la acesta.

4️⃣ Se simte mai odihnit și se reduc episoadele de insomnii, cauzate de stres.

Neurofeedback-ul îmbunătățește calitatea somnului, deoarece antrenează creierul să intre mai ușor în stadiile adânci ale somnului. Un somn mai bun înseamnă că mintea e mai odihnită și poate performa mult mai eficient.

Partea cea mai bună? Rezultatele terapiei sunt permanente

Spre deosebire de pastilele ce ajută memoria și stimulează atenția doar pe durata terapiei, rezultatele oferite de Neurofeedback Plus sunt permanente, deoarece lucrăm direct cu creierul și stimulăm crearea sinapselor noi formate în timpul antrenamentelor cerebrale. 

Așadar, copilul tău va avea performanțe îmbunătățite atât la examenele de acum, cât și la cele de la facultate, dar și în cariera pe care o va urma.

❗ Terapia NU este periculoasă, incomodă și nu cauzează efecte adverse. Nu folosim stimuli electrici sau alte metode periculoase. 

Copilul tău nu va simți nimic pe întreaga perioadă a ședințelor. Singurul posibil disconfort care poate interveni este la aplicarea electrozilor pe scalp, deoarece aceștia sunt umeziți cu apă salină rece.

Ce zic persoanele care au apelat la această terapie:

Am apelat la centrul neurofeedback din Brașov pentru a-mi îmbunătăți performanțele la examenul de bacalaureat. După 20 de ședințe am reușit să văd o schimbare majoră, reușind să rețin mai multe informații, să fiu prezent și să pot lega ore întregi de studiu, ceea ce anterior era foarte dificil.

Am vrut să-mi îmbunătățesc atenția și chiar am observat diferențe. Adorm mult mai repede decât o făceam înainte. La română pot învăța un volum mai mare, câteodată chiar și într-un timp mai scurt decât o făceam înainte. Și după mai mult timp, puteam să redau ce am învățat.

Mi-a plăcut că în timpul ședințelor am și discutat cu specialiștii și am aflat mai multe lucruri despre mine și despre sănătatea minții și am înțeles exact ce se întâmplă, ce face mintea mea în acele momente.

Mulțumesc pentru tot, pentru suport, susținere, implicare. Când am avut cea mai mare nevoie de ajutor, l-am gasit la dv. Mulțumesc pentru viața copilului meu. Fără ajutorul dv. cine știe unde era acum.
A inceput un alt capitol al vieții lui.
Și ce frumos e să-l vezi că își face planuri de viitor. Dumnezeu face minuni prin oameni și sunteți astfel de oameni, adică minunați.
Vă urez să vi se întoarcă înzecit binele făcut.
Cu multă recunoștință.

3 etape care îl ajută pe copilul tău să treacă examenele cu note mari

1️⃣ Te prezinți cu el la o investigație BrainMap, în care descoperim exact cauzele dificultăților în învățare. Astfel, ne dăm seama ce anume trebuie tratat și cum vom desfășura ședințele de terapie.

2️⃣ Pe baza rezultatelor, primește un plan personalizat de tratament Neurofeedback Plus, potrivit pentru unicitatea creierului său.

3️⃣ Respectă planul stabilit și se prezintă la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

De la primele ședințe, copilul tău simte că are mintea mai puțin încărcată. Atenția se îmbunătățește și devine mai ușor să învețe pentru perioade lungi de timp. Controlează mai bine emoțiile și stresul, în timp ce se simte mai odihnit.

Până la evaluarea națională sau la bac, va fi pregătit să treacă examenul încrezător și să ia note mari.

Programează-ți copilul la un BrainMap și ajută-l să treacă cu ușurință examenele

Modul în care performează copilul tău la evaluarea națională sau la bac decide viitorul lui:

  1. Dacă ajunge la un liceu sau o facultate de top, așa cum își dorește.
  2. Dacă se află în mediul potrivit să se dezvolte și să-și înceapă drumul către o carieră de succes.
  3. Dacă va fi mulțumit de alegerile sale în carieră și în viață.

Dacă vrei să te implici în viitorul copilului tău și să-i oferi suportul și ajutorul de care are nevoie în acest moment important din viața lui…

Atunci programează acum un BrainMap pentru acesta și împreună îl vom ajuta să exceleze la examene.

Cu cât începe terapia mai devreme, cu atât rezultatele apar mai repede, iar performanța din ziua examenului va fi mult mai bună.

Costul unui BrainMap este de 2000 RON, bani pe care oricum i-ai fi dat pentru pregătiri de evaluare națională și de bac, care mai mult îți stresează copilul, decât să-l ajute cu adevărat să-și controleze emoțiile ca să poată învăța eficient.

La sfârșitul investigației, copilul tău va primi un plan personalizat de antrenament cerebral, care îl va ajuta să-și intensifice atenția, memoria și să învețe mult mai ușor.

Vrei să afli mai multe detalii?

Obține chiar acum o discuție telefonică gratuită, fără nicio obligație, și discută cu unul din specialiștii noștri orice nelămurire sau curiozitate ai. 

Bazându-se pe informațiile pe care le vei oferi la telefon, aceștia vor stabili dacă terapia va putea fi aplicată în cazul tău specific și îți vor putea răspunde la întrebări precum:

  • Terapia Neurofeedback Plus va fi eficientă în cazul meu?
  • La ce rezultate să mă aștept?
  • Ce implică acest tratament?
  • Cât costă procedura?

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre cum îți putem ajuta copilul să-și îmbunătățească performanța la examene folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.