Trăiește o viață mai liniștită și armonioasă, lipsită de anxietate sau atacuri de panică, folosind Terapia Neurofeedback Plus, bazată pe știința creierului

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Image
Ascultă testimonial
Ascultă testimonial
Thumb
Vezi cum funcționează

„E ca și cum trece un curent electric prin mine, din cap până în degetele picioarelor…”

Simți că-ți iese inima din piept și ești agitat de fiecare dată când te afli într-o situație pe care nu o poți controla…sau care te scoate din zona de confort?

Dintr-odată ai senzația că te sufoci, respiri din ce în ce mai greu și fiecare respirație e din ce în ce mai dureroasă?

Începe să te înjunghie o durere în piept, ca și cum ai avea un infarct?
Când te afli într-o situație stresantă, precum un interviu, ești la volan sau urmează să dai un examen, transpiri mai mult decât de obicei și ți se blochează mintea?

Acestea sunt trăirile comune ale persoanelor ce suferă de anxietate și atacuri de panică. Oricât de des poți experimenta astfel de trăiri, niciodată nu te poți obișnui cu senzațiile declanșate în situații stresante.

Pe lângă faptul că-ți afectează încrederea în tine și adaptabilitatea la diferite situații din viață, te încurcă să-ți atingi potențialul personal și profesional. Și te resemnezi cu ce poți face doar în zona de confort.

Însă nu e nevoie să trăiești așa toată viața…poți învinge atacurile de panică!

Combate anxietatea prin aceeași tehnologie folosită de NASA în antrenamentele astronauților

Aproximativ 264.000.000 de oameni suferă de atacuri de panică și anxietate în întreaga lume (conform W.H.O.). Deși simptomele sunt înfricoșătoare, acestea nu sunt periculoase. În schimb, te împiedică să trăiești zi de zi în armonie și liniște.

De aceea, la Institutul Brain Map Neuroscience din Brașov folosim o tehnologie revoluționară de Neurofeedback bazată pe știința creierului, care te ajută să lupți împotriva anxietății și să scapi de atacuri de panică, ca să-ți poți îmbunătăți calitatea vieții.

Folosind o nouă aparatură medicală exclusivă, fabricată și omologată în S.U.A., terapia se bazează pe ”corectarea” nivelului de excitare al sistemului nervos central. Astfel, diminuăm apariţia manifestărilor somatice și emoționale ale stării de anxietate: tensiunea musculară, palpitațiile, hipertensiunea arterială, etc.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente.

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante.

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei prin Neurofeedback chiar în România!

Scapă de stările de anxietate și de atacurile de panică cu Neurofeedback! Prin antrenamentele de reglare cerebrală, creierul tău va învață cum să răspundă altfel în fața acestor încercări neuropsihice.

Anxietatea - un termen cu care oamenii sunt prea familiarizaţi în zilele noastre.

Apare în diverse forme, existând un spectru larg al tulburărilor anxioase: de la fobii şi atacuri de panică, anxietate generalizată (GAD) şi până la sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

Toate acestea sunt exprimate de sentimente de nelinişte, frică şi panică şi pot fi însoţite de o serie de simptome somatice foarte neplăcute, care variază în intensitate. În unele cazuri extreme, pacienţii declară că simt pericolul iminent al morţii, proximitatea acesteia şi chiar confundă simptomele cu cele ale unui atac de cord (infarct miocardic).

Din punct de vedere fizic, simptomele cuprind:

 • palpitaţii
 • transpiraţii reci sau calde
 • hipertensiune arterială
 • tensiune musculară
 • agitaţie
 • bufeuri de căldura sau tremur
 • respiraţie îngreunată
 • presiune şi dureri neobişnuite în capul pieptului.

Ele sunt declanşate de sistemul nervos autonom, responsabil de controlul tuturor funcţiilor de baze ale corpului: respiraţia, ritmul cardiac, etc.

Cele mai sus menţionate sunt răspunsurile creierului care se află în alertă. Sistemul nervos autonom devine activ şi declanşează starea de “luptă sau fugi”. Adică “sistemul de alarmă” al creierului activat ca răspuns al fricii. În cazul anxietăţii, această frică nu are obiect, nu este una reală şi totul porneşte din creier.

Mai exact, ca răspuns al fricii, creierul comandă secreţia cortizonului şi al adrenalinei, substanţele care stau la baza simptomelor fizice asociate stării de stres şi anxietate.

În cazul anxietăţii generalizate, această stare de stres şi alertă devine continuă, “imobilizând” intelectual persoana.

Cum poți depăși anxietatea cu ajutorul Terapiei Revoluționare Neurofeedback Plus

Din activitatea noastră și din lucru cu mii de pacienți am observat că manifestările anxioase pot fi ameliorate prin antrenamente cerebrale Neurofeedback (efecte demonstrate și de studii internaționale*).

Prin Neurofeedback corectăm nivelul de excitare al sistemului nervos central. Astfel, diminuăm apariţia manifestărilor somatice și emoționale ale stării de anxietate: tensiunea musculară, palpitațiile, hipertensiunea arterială, etc.

Acesta nu va rezolva doar stările de anxietate existente, ci va şi antrena capacitatea de rezistenţă a creierului în faţa stimulilor stresori, zădărnicind apariţia următoarelor stări.

Mai mult, creierul este ajutat să dezvolte noi reţele neuronale. Practic, creierul învaţă noi moduri sănătoase de a răspunde vechilor factori declanşatori şi astfel se diminuează apariţia manifestărilor de tip anxios.

În ce constă procedura?

Ca să tratăm anxietatea și atacurile de panică, vom parcurge 4 pași simpli împreună:

1️⃣ Faci o investigație BrainMap în care descoperim exact ce declanșează stările de anxietate. Astfel, ne dăm seama ce anume trebuie tratat și cum vom desfășura ședințele de terapie

2️⃣ Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament neurofeedback, potrivit pentru unicitatea creierului tău

3️⃣ Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral

4️⃣ Te eliberezi de anxietate și te poți bucura de o viață mai liniștită și armonioasă, lipsită de manifestările neplăcute ale atacurilor de panică

Rezultate

Ca în cazul oricărei tehnici de medicină complementară, rezultatele nu se întâmplă instantaneu, într-o manieră magică sau forțată. Cu toate acestea, printr-un efort susținut pe perioada recomandată de terapeut, rezultatele vor fi foarte satisfăcătoare!

Prin antrenamentul şi terapia Neurofeedback se vor rezolva traumele emoţionale care reprezintă substratul sensibil pe care se dezvoltă stările de anxietate.

Meriţi să trăieşti în armonie cu tine! Scapă de anxietate cu Neurofeedback Plus

Imaginează-ți cât de mult ți s-ar schimba viața dacă ai putea trăi fără anxietate:

 • capeți curajul să-ți depășești limitele
 • nu îți mai este frică să încerci lucruri noi
 • faci cea mai bună impresie la interviuri și când cunoști oameni noi
 • te simți mai în siguranță și în pace
 • devii mai blând și înțelegător cu tine
 • nu mai trebuie să experimentezi zilnic manifestările similare cu un atac de cord

Poți să învingi anxietatea și să trăiești o viața mult mai calitativă decât până acum. Iar noi te putem ajuta să faci asta!

Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru tine, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Programează o Discuție Telefonică Gratuită

Dacă ai alte întrebări despre cum te putem ajuta să tratezi anxietatea și atacurile de panică folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.