Cum să-ți atingi obiectivele personale și profesionale prin antrenarea motivației, folosind terapia Neurofeedback Plus, unică în Europa

Proces noninvaziv cu rezultate permanente, adaptat pentru unicitatea creierului tău

Thumb
Vezi cum funcționează
„De ce încep să fac un lucru, iar după nu mai am motivația să termin?”

Te simți blocat și lipsit de motivație? Îți este greu să găsești energia și concentrarea necesare, ca să începi un task și să-l duci până la capăt? 

Dacă da, nu ești singurul. Aproximativ 53% din persoanele până în 30 de ani spun că le lipsește motivația. Și în timp devine o provocare din ce în ce mai întâlnită.

Dar vestea bună este că poți să-ți antrenezi voința și să devii mai motivat prin terapia Neurofeedback Plus. 

La Institutul Brain Map Neuroscience folosim o tehnologie revoluționară, bazată pe știința creierului, care te ajută să fii mai energic și mai concentrat pe obiectivele tale personale și profesionale.

Cu ajutorul elementelor auditive și vizuale, creierul tău învață să reacționeze diferit în situațiile descurajatoare, astfel încât să le poți depăși, ca să te ocupi în continuare de obiectivele tale.

Toată procedura este nedureroasă și nu provoacă reacții secundare. Nu implică stimuli electrici sau alte proceduri periculoase și ineficiente. 

Această aparatură medicală a fost folosită încă din începuturi pentru antrenamentele cosmonauților și astronauților de la NASA, pentru a îmbunătăți abilitatea de concentrare a piloților în situații foarte stresante. 

Iar acum poți beneficia și tu de efectele terapiei prin Neurofeedback chiar în România!

Ce este Neurofeedback Plus?

Neurofeedback Plus reprezintă terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională.

Această formă de terapie îmbină toate cele trei forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC) într-un mod personalizat pentru specificul creierului și nevoilor tale:

proces neurofeedback plus
 • Fotobiomodulația (PBM) – repară zonele afectate din creier
 • Neurofeedback (NFB) – optimizează funcțiile creierului
 • Coerență inimă-creier (CIC) – consolidează legătura dintre celulele nervoase, neuroni și celulele cardiace

Dată fiind complexitatea celor trei tipuri de terapie și zecile de moduri în care acestea pot fi aplicate, noi vom alege o combinație specifică fiecărui creier și potrivită pentru fiecare nevoie în parte.

Cum ajută terapia Neurofeedback Plus în antrenarea motivației?

 • Neurofeedback-ul este o modalitate eficientă, prin care ajungi să te ambiționezi, ca să duci până la final ceea ce îți propui. Fără să te lași influențat de factori externi (anturaj, vreme, mediul în care lucrezi), sau factori interni (lipsa de energie, motivație, sau descurajare). 
 • Acesta constă în direcționarea feedback-ului asupra undelor cerebrale specifice. În acest fel, creierul învață să producă sau să reprime anumite activități ale creierului. 
 • Concentrarea și comportamentul general la pacienți se îmbunătățesc progresiv. Iar după fiecare ședință, simt că este mai ușor să se țină de ceea ce și-au propus, fără să simtă nevoia de a fi împins de la spate.

În ce constă terapia Neurofeedback Plus?

Pentru a deveni o persoană mai motivată, procesul terapeutic constă în 3 pași simpli, pe care îi parcurgem împreună:

 1. Faci o investigație BrainMap, în care descoperim exact zonele cerebrale pe care vom lucra. Astfel, ne dăm seama cum vom desfășura ședințele de terapie.
 2. Pe baza rezultatelor, primești un plan personalizat de tratament, potrivit pentru unicitatea creierului tău.
 3. Respecți planul stabilit și te prezinți la sesiunile periodice de antrenament cerebral.

  Chiar după primele ședințe, vei observa că te trezești mai motivat, plin de energie și entuziast pentru ceea ce ai de făcut. Activitățile pe care ți le-ai propus nu mai par chinuitoare și vei putea să-ți atingi obiectivele personale și profesionale mult mai ușor.

  Rezultatele terapiei

  Prin ședințele de terapie Neurofeedback Plus, vei ajunge o persoană mai motivată, dornică să muncească pentru a obține ceea ce își dorește. 

  Rezultatele la care ajungi în urma terapiei sunt permanente, deoarece lucrăm la nivel de creier și creăm noi sinapse. Astfel, tu nu vei mai avea grija motivației niciodată. 

  Dacă ai alte întrebări despre procedură sau vrei să afli dacă este potrivită pentru situația ta sau a unei persoane apropiate, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

  Programează o Discuție Telefonică Gratuită

  Dacă ai alte întrebări despre cum te putem ajuta să îți antrenezi motivația folosind Neurofeedback, cum se potrivește situației tale în particular și care sunt pașii exacți pe care trebuie să-i urmărești, programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri.

  Vrei să afli mai multe detalii?

  Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.