Te ajutăm să trăiești cea mai bună viață posibilă

15.000+ pacienți mai fericiți și sănătoși

Terapia unică în Europa disponibilă doar la Institutul BrainMap Neuroscience ce folosește tehnologia Neurofeedback pentru a-ți îmbunătăți toate ariile vieții: de la tratarea celor mai dificile afecțiuni psihologice și condiții medicale, până la creșterea performanțelor cognitive și sportive.

Institutul Brainmap Neuroscience Bucuresti
Institutul Brainmap Neuroscience Brasov
Institutul Brainmap Neuroscience Tg Mures

În ce constă procesul terapeutic?

Brainmap si Neurofeedback plus

PASUL 1: Investigația BrainMap

BrainMap (qEEG) reprezintă varianta mai specializată și mai complexă a unei electroencefalograme (EEG) ce colectează și procesează date din peste 80.000 de puncte ale creierului

Cu alte cuvinte, BrainMap reprezintă harta creierului tău, în timp real, care dezvăluie nivelul de funcţionare al fiecărei arii a creierului tău.

brainmap proces
proces neurofeedback plus

PASUL 2: Antrenamentele Cerebrale Neurofeedback Plus

Reprezintă o tehnică de intervenţie terapeutică şi de reglare cerebrală, realizată prin antrenament personalizat pentru creierul tău. Este o metodă unică în Europa, disponibilă doar în cadrul Institutului BrainMap Neuroscience.

Această formă de terapie îmbină toate cele 3 forme de antrenament neurofeedback și aduce rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională. De aceea, oferă și cele mai spectaculoase rezultate în cazul afecțiunilor la care NU există tratament.

Imaginează-ți că BrainMap este investigația pe care o face terapeutul, ca să afle care sunt cauzele afecțiunii tale. Iar Neurofeedback Plus este terapia propriu-zisă, care tratează cauzele afecțiunii, astfel încât tu să te bucuri de o viață împlinită, calitativă și performantă.

Terapia Neurofeedback Plus este pentru tine dacă:

Inainte si dupa NeuroFeedback Plus

De ce să apelezi la Terapia Revoluționară Neurofeedback Plus?

  • Dacă respecți planul terapeutic, vei vedea cum afecțiunile psihologie și patologice se ameliorează iar calitatea vieții tale se îmbunătățește radical.
  • Metoda este testată și validată prin studii clinice de specialitate, în care se ilustrează rezultate remarcabile la pacienți.
  • Spre deosebire de alte metode de terapie, Neurofeedback Plus NU provoacă dependență sau reacții secundare.
  • Terapia se bazează pe antrenament cerebral, ceea ce determină apariția unor legături neuronale noi. Asta înseamnă că abilitățile dobândite sunt permanente.
  • Este o procedură terapeutică medicală sigură, non-invazivă și nedureroasă, potrivită pentru orice vârstă.
  • Vei ști exact ce înclinații ai și pe ce arii poți ajunge la performanță, fără să pierzi timp și bani cu alegeri nepotrivite.
  • Îți ajuți copilul să ducă o viață împlinită și fericită, lipsită de piedicile impuse de afecțiuni.

Pe ce se bazează tehnologia din spatele terapiei?

Antrenamentele cerebrale Neurofeedback Plus presupun modificarea frecvențelor de undă ale creierului, cu ajutorul stimulilor vizuali şi auditivi. Astfel, activitatea cerebrală revine în parametri optimi. 

Aceşti stimuli reprezintă aplicaţiile software-ului Neurofeedback Plus, care pot lua formă de: jocuri terapeutice, pasaje muzicale, fragmente video sau audio, s.a.m.d. 

În cazul jocurilor terapeutice, pacientul produce modificări la nivelul jocului, folosindu-se doar de modificarea propriei activități cerebrale.

Efectiv, creierul tău se antrenează în timp ce tu joci jocuri video cu mintea!

Cum funcționează Terapia Neurofeedback Plus?

Investigații

1. BrainMap - Harta creierului tău, în timp real!

Aceasta este o metodă științifică revoluționară de procesare a datelor, non-invazivă, care măsoară activitatea creierului şi identifică toate tipurile de tulburări neuropsihice. 

Reprezintă nucleul la tot procesul de Neurofeedback Plus, deoarece ne ajută să identificăm punctual zonele afectate la nivelul creierului. În funcție de BrainMap, stabilim planul de terapie, focusat pe îmbunătățirea activității neuronale din acele zone.

Procedura Brainmap
Rapoarte psihologice

2. Rapoarte psihologice

Evaluarea inteligenței cognitive și emoționale – te ajută să descoperi unde ai de lucru pentru a ajunge o persoană echilibrată intelectual.

Raportul de personalitate – indică tipul de personalitate predominant și ariile de interes.

Raportul celor 62 indicatori psihologici – te ajută să te cunoști cu adevărat din punct de vedere comportamental, intelectual, spiritual, emoțional.

Raportul potențialului aptitudinal – ajută copii, adolescenții și studenții să se orienteze către cariera ideală.

Pachetul ”carieră de succes și viață împlinită pentru copii” – ideal pentru a-ți ajuta copilul să facă cele mai bune decizii pe plan personal și profesional.

Raportul compatibilității interpersonale – află nivelul de compatibilitate între tine și persoanele apropiate.

Raportul compatibilității de grup – recomandat pentru familii și companii mari și mici.

Terapie

Neurofeedback Plus – terapia 3 în 1 pentru rezultate cu până la 50% mai rapide față de terapia neurofeedback tradițională

Această formă de terapie îmbină toate cele 3 forme de antrenament neurofeedback (NFB + PBM + CIC).

Dată fiind complexitatea acestor tipuri de terapie și zecile de moduri în care pot fi aplicate, noi vom alege o combinație personalizată fiecărui creier și potrivită pentru fiecare afecțiune sau nevoie în parte.

Ce rezultate aduce fiecare tip de antrenament din cadrul Neurofeedback Plus:

✔️ tratează o gamă largă de afecțiuni, precum anxietate, depresie, neuropatii etc. (vezi lista de afecțiuni pe care le poți trata)

✔️ îmbunătățește funcțiile executive (capeți mai mult control asupra mișcărilor corpului, gesturilor, echilibrului etc.)

✔️ îmbunătățește performanțele cognitive (vei putea învăța mai ușor, vei fi mai atent și poți rezolva cu ușurință anumite probleme)

✔️ îmbunătățește interacțiunile sociale – te vei simți confortabil să interacționezi cu oameni, să te integrezi într-o comunitate și să legi prietenii

✔️ te ajută să ieși din burnout

✔️ ajută la dezvoltarea unor noi neuroni 

✔️ contribuie la regenerarea neuronilor afectați de anumite boli

✔️ ajută la crearea unor noi legături între neuroni, pentru a dezvolta abilități noi fizice și mentale

✔️ îmbunătățesc circulația sanguină cerebrală, ceea ce reduce riscul de accident vascular cerebral

✔️ reduce inflamația

✔️ crește speranța de viață a neuronilor

✔️ calmează sistemul nervos

✔️ activează sistemul nervos parasimpatic – înseamnă că te vei putea odihni mult mai bine decât înainte, iar problemele digestive se vor atenua.

✔️ vei avea mai multă energie pe parcursul zilei

✔️ vei avea mai mult control asupra emoțiilor tale

Cine suntem noi?

Orice terapeut își dorește să fie cât mai eficient și să-și ajute pacienții să devină mai sănătoși, împliniți și mulțumiți cu viața lor. 

La institutul nostru de neuroștiință, am ajuns la concluzia că tehnologia secolului nostru ne poate ajuta să oferim aceste lucruri pacienților și să-i ajutăm să primească o a doua șansă la echilibru fizic, emoțional și spiritual. 

De aceea, am adus această tehnologie revoluționară în România. Acum ai șansa să beneficiezi și tu de efectele sale de lungă durată, ca să-ți schimbi radical calitatea vieții.

Interviuri și Apariții media

Testimoniale

Experiențele pacienților noștri

Vrei să afli mai multe detalii?

Programează-te acum pentru o discuție telefonică gratuită de 15 minute cu unul din specialiștii noștri să afli cum te poate ajuta terapia Neurofeedback Plus în cazul tău.